HOLDER DE HVA DE LOVER?

SAMMENLIGNING AV ULIKE SPORTSDRIKKER

HVOR EFFEKTIVE ER DE ULIKE SPORTSDRIKKENE?

Hvilke sportsdrikk er den mest effektive? Det er ikke lett å orientere seg. Alle merkevarene hevder å ha den ultimate sportsdrikk. Argumentene for hvorfor nettopp deres produkt er det beste er utførlig utformet og designet for at du skal kjøpe nettopp deres produkt. De færreste kan vise til noen dokumentert virkning av deres produkter og kaloriinnholdet er like høyt som kaloritapet fra en treningsøkt.

SOS Hydration har et samlet medisinsk miljø i ryggen. Virkningen av SOS Hydration er så god at formelen anbefales av WHO og Unicef for å behandle dehydrering.

 

SAMMENLIGNING AV ULIKE SPORTSDRIKKER

Hvilke sportsdrikk er den mest effektive? Ulike sportsdrikker hevder ulike ting. Vi har sammenlignet ulike sportsdrikker på de kriteriene som er relevante for hydrering. Funnene er fremstilt i tabellen nedenfor.

 

DEHYDRERING ER HOVEDÅRSAKEN TIL UTMATTELSE

Når du føler tørste er du dehydrert. Dette kan medføre et prestasjonstap på opp til 25%. SOS Hydration sin formel er designet for å fasilitere kroppens evne til å absorbere og nyttegjøre seg av væske. SOS Hydration har et høyt innhold av elektrolytter og et lavt innhold av kalorier. 

 

SERVICE OG SUPPORT

Kontakt oss

Vilkår og betingelser