SOS HYDRATION

HVORDAN HYPERHYDRERE MED SOS?

Hva er hyperhydrering?

Hyperhydrering er inntak av sodium sitrat og væske i den hensikt å redusere den fysiske belastningen og øke prestasjon under konkurranse.

Hyperhydrering har vist seg å forbedre prestasjon gjennom at blodplasmaet utvides(15,16). Utvidelse av blodplasma forbedrer kroppens evne til å tranportere næringsstoffer gjennom forbedret kardiovaskulære funksjoner (19).

 

Hvordan virker hyperhydrering?

Når du hyperhydrer ekspanderes blodvolumet ved at blodplasmaet utvides. Dette øker sirkulasjon av væske og mengden næringsstoffer i blodet.

 

Hvorfor hyperhydrere?

Konkurranser og og treningsøkter av lang varighet er hard belastning for kroppen. God hydrering reduserer den negative belastningen på systemet, samtidig som plasmavolumet ekspanderes. Plasma er endel av blodet som har til formål å transportere næringsstoffer rundt i kroppen. Økt plasmavolum gir økt transport av næringsstoffer.

Under lange konkurranser og treningsøkter har muskulaturen behov for mer energi. Økt sirkulasjon av næringsstoffer sørger for at muskulaturen får bedre arbeidsforhold.

Tilstrekkelig tilgang på sodium er meget viktig for å redusere sannsynligheten for ubehag og muligheten for hyponatraemia. SOS Hydration har et høyere innhold av sodium enn noen annen sportsdrikk, noe som gir et godt grunnlag for en effektiv hyperhydrering.

 

Når kan man hyperhydrere?

Hyperhydrering er ikke for hver trening. Man bør kun hyperhydrere foran treninger eller konkurranser med varighet utover 3 timer i varme eller fuktige omgivelser.

For å oppnå full effekt av hyperhydrering må du innta cirka 2000 mg sodium nitrat. Denne mengden gjør at kroppen lagrer ekstra sodium og øker sirkulasjonen av dette i blodet.

 

Hvordan hyperhydrere med SOS Hydration?

Kvelden før konkurransen tar du 2 poser/2 måleskjeer SOS Hydration blandet med en halv liter vann. Om morgenen når du våkner drikker du ytterligere en halv liter vann, denne gangen med fire poser/måleskjeer SOS. Drikk dette fordelt utover en time.

Dette vil smake litt ekstra fargerikt og salt. Men drikk sakte og nyt effekten!

 

SERVICE OG SUPPORT

Kontakt oss

Vilkår og betingelser