SOS REHYDRATE

SPORTSDRIKK FOR OPTIMAL PRESTASJON

SOS HYDRATION FORBEDRER VÆSKEOPPTAK, FOKUS, UTHOLDENHET OG PRESTASJON (1, 6,7,8,14)

Like effektiv som intravenøs veneflon

SOS Hydration sin vitenskaplig baserte formel er den mest effektive orale rehydreringsløsningen på markedet. Vår sportsdrikk møter alle krav satt av Unicef og World Health Organization (WHO) 2,9. Formelen er like effektiv som intravenøs behandling for moderat dehydrering.

SOS Hydration tredobler kroppens væskeopptak

Osmolaritet er balansen mellom sodium og vann i kroppen. Destod laver osmolaritet en sportsdrikk har, desto mer effektiv er den med tanke på å øke væskeopptaket. 

God smak og 75% lavere innhold av karbohydrater

SOS Hydration inneholder kun 10 kalorier per servering. Det lave innholdet av kalorier bidrar til et mer effektivt væskeopptak, samtidig som det gjør SOS Hydration til trolig den sunneste sportsdrikken på markedet. 

Forbedret prestasjon med optimal hydrering

2% reduksjon av kroppens væskenivå  kan redusere fysisk prestasjon med 20%. Tapet i ytelse unngås dersom væskebalansen opprettholdes. SOS Hydration bidrar til at du får optimalt utbytte av hver enkelt treningsøkt og presterer bedre i konkurranse. 

3x flere elektrolytter enn i en alminnelig sportsdrikk

SOS Hydration inneholder tre ganger så mange elektrolytter som i en normal sportsdrikk (5).

Vanlige sportsdrikker er ikke effektive med tanke på hydrering da disse ikke har den riktige balansen av elektrolytter og glukose. SOS Hydration sin formel er utviklet av medisinere og  godt vitenskaptlig dokumentert.

Ankom reisedestinasjonen med kroppen i væskebalanse

En av hovedårsakene for utmattelse og jetlag etter reise er forårsaket av dehydrering. Ved å ta SOS Hydration underveis på reisen kan du ankomme reisedestinasjonen i med kroppen i balanse. Du vil ha mer energi, bedre fokuseringsevne og en kropp klar for ferie, forretningsmøte eller konkurranse.

Ha det bedre dagen etter fest

De fleste av oss er glad i en god fest, men ettervirkningene av denne kunne vi gjerne vært foruten. SOS Hydration bringer kroppen i balanse og sørger for at du våkner opp med riktig salt og væskenivå i kroppen. 

SERVICE OG SUPPORT

Kontakt oss

Vilkår og betingelser