SOS REHYDRATE

DEN RASKESTE MÅTEN Å FÅ GOD VÆSKEBALANSE

Gjennopprettelse av kroppens væskebalanse

SOS Hydration sine produkter er resultatet av flere tiår med medisinsk forskning og utvikling. Produktene bygger på en grundig forståelse av hvordan kroppen tar opp og nyttegjør seg av væske.

Øk kroppens væskeopptak

Når væske ankommer første del av tynntarmen aktiveres den SOS Hydration sin formel kroppens Sodium/glukose transportssystem.

Ett Sodium-molekyl blir dratt ut av tarmen og inn i blodbanen av ett Glukose-molekyl. Samtidig som dette, forårsaket av osmose absorberes vann, dette fordi at vann alltid følger Sodium.

Sodium/Glukose-transportsystemet ble oppdaget av det medisinske fagmiljøet og kunnskapen blir benyttet for å bekjempe mild og moderat dehydrering. Kunnskapen om Sodium/Glukose-transportsystemet har bidratt til å redde millioner av menneskeliv over hele verden. Metoden går under navnet Oral Rehydreringsterapi og anbefales av WHO og Unicef (2).

SOS Hydration har benyttet seg av denne kunnskapen og ytterligere klart å senke osmolariteten og stabilisere smaken. Dette har vært en kompleks og krevende oppgave som ingen annen produsent av sportsdrikker tidligere har vært i stand til å gjøre.

SOS Hydration kan sammenlignes med en intravenøs behandling, men er et tryggere og rimeligere alternativ for å bekjempe mild og moderat dehydrering (11, 12).

 

VIKTIGHETEN AV LAV OSMOLARITET

Osmolaritet er balansen mellom vann og sodium i kroppen. Kroppens normale osmolaritet er 290mmol/L. Desto lavere osmolaritet en sportdrikk har, desto raskere kan kroppen absorbere vann.

Høyt glukoseinnhold øker osmolariteten og reduserer kroppens evne til å absorbere væske.

SOS Hydration sin osmolaritet er på 230mmol/L. Dette gjør SOS Hydration til et hypotonisk sportsdrikk. Dette bidrar til et raskere og mer effektivt væskeopptak (11,12)

SOS Hydration har en osmolaritet som er 50% lavere enn en gjennomsnittlig sportsdrikk og 80% lavere enn brus.

SERVICE OG SUPPORT

Kontakt oss

Vilkår og betingelser